CamperClean - potpuno automatska stanica najviših tehnoloških i ekoloških standarda za pražnjenje i čišćenje WC kazeta.

Ponudite svojim gostima jedinstvenu i posebnu uslugu. Rasteretite svoje sanitarne prostorije i smanjite troškove za svježu i tehnološku vodu, skupe sanitarije i uštedite vrijeme vašeg dragocjenog osoblja.


Vrlo brza amortizacija: CamperClean stanica za čišćenje WC-kazeta isplati se, ovisno o kapacitetu mjesta, već tijekom prve godine. Potpuno automatskom stanicom za pražnjenje i čišćenje dobivate najsuvremenije tehničko rješenje. To je najbolji izbor za kampove, marine, odmorišta, kamp depoe i za sve one koji žele ekološki prihvatljivo i održivo zbrinjavanje fekalija.


Sve fekalije i nečistoće se isisavaju i kazeta se temeljito očisti vodom. Nakon završetka čišćenja, kazeta je odmah spremna za uporabu i napunjena pravom količinom vode i mikrobiološkog sanitarnog aditiva. Bez mirisa je i opasnosti da dođete u kontakt s fekalijama.

Naša patentirana, potpuno automatska stanica za pražnjenje i čišćenje može se koristiti u zatvorenom i na otvorenom prostoru. Za korištenje zimi dostupan je model za zimsku uporabu. Za autonomni rad na odmorištima itd. dostupna je i varijanta sa zaštitom od vandalizma.